MÅNGA LEDIGA LOKALER OCH KONTOR ATT HYRA – STOCKHOLM, GÖTEBORG & MALMÖ

Det finns många böcker och webbplatser som ägnas åt fastigheter som investerar där ute, men de flesta koncentrerar sig på ett specifikt investeringsområde. Ofta är det svårt att hitta en allmän beskrivning av fastighetsinvesteringar, en som listar de olika fastighetsinvesteringsstrategierna och hur man kommer igång. Den här artikeln kommer att göra handla om detta. För att hitta lediga lokaler rekommenderar vi sajten lokalnytt.se där du kan hitta alla sorters lokaler du kan tänka dig.

Det finns många böcker och webbplatser som ägnas åt fastigheter som investerar där ute, men de flesta koncentrerar sig på ett specifikt investeringsområde. Ofta är det svårt att hitta en allmän beskrivning av fastighetsinvesteringar, en som listar de olika fastighetsinvesteringsstrategierna och hur man kommer igång. Den här artikeln kommer att göra handla om detta. För att hitta lediga lokaler rekommenderar vi sajten lokalnytt.se där du kan hitta alla sorters lokaler du kan tänka dig.

Investera i lediga kontor och lokaler som att det vore ditt eget barn

Innan du börjar måste du förstå att fastighetsinvestering inte är ett snabbt växande system. Fastighetsinvestering kan och kommer att göra dig rik, men det kommer säkerligen inte att hända överallt och det kommer att kräva arbete. När du perfektar din teknik och får erfarenhet, kommer det stora antalet arbeten som krävs för att få mycket pengar att minska, men det kommer att ta ansträngning och uthållighet för att göra det där. Är du helt ny för att investera i fastigheter är den enda typen av investeringsstrategi du är medveten om är hyresfastigheter. Landlording har funnits sedan det har funnits hus och människor att hyra dem till, och det kommer att fortsätta att vara en byggherre. Faktum är att de flesta av de “inga pengar ner” fastighetsstrategierna du hör om fortfarande inkluderar hyror som en del av deras plan. Fortfarande finns det andra sätt att tjäna pengar från fastigheter som investerar där ute.

Köp ett renoveringsobjekt och sälj lokalen med vinst

Den näst mest traditionella metoden är att köpa ett renoveringsobjekt, fixa till den och sedan sälja den med vinst. Det här brukar kallas “rehabbing” och är ett mycket bra sätt att tjäna mycket pengar på en relativt kort tid. De flesta rehabbers ser inte ens på en fastighet om de inte kan göra minst $ 20.000 av vinst, och det är vanligtvis inom 3-4 månader. Rehabbers tenderar att vara erfarna investerare med tillgängliga pengar, eller ha partners som hjälper till att ge extra pengar som krävs. Har du bara har börjat kommer du sannolikt inte ha tillgång till stora mängder pengar. Ett sätt att bli involverad i detta område av fastigheter investerar utan att behöva några pengar alls är att “flip” hus till dessa rehabbers. Vad det här innebär är att du går ut och hittar dessa fixer-uppers och noterar allt arbete som krävs för att fixa platsen. Du lägger då ett lågt erbjudande till ägaren, med hänsyn tagen till fixpriset och vissa inbyggda vinster. När du har huset under kontrakt så vänder du det till en rehabber till en liten avgift. Detta kan resultera i flera tusen dollar för dig, utan att du behöver spendera en krona. “Flipping” -fastigheter kan vara ett bra sätt att starta din fastighetsinvesteringskarriär.

No Money Down – tekniken för att köpa en lokal

En annan “no money down” -teknik som är populär på sena infomercials kallas “leasing optioning”. Detta är i grund och botten en hyra till egen strategi som låter dig styra en fastighet utan att någonsin äga äganderätten till den. Det är en lite mer komplicerad strategi som warrents sin egen artikel, men det gör det möjligt för dig att tjäna pengar på flera olika sätt, var och en utan att någonsin behöva spendera någon av dina egna pengar. Om du inte är avskräckt av långsiktiga investeringar är leasingalternativ definitivt värda mer forskning. Det finns andra strategier som involverar avskärmning och får hemmalaget att underteckna gärningen över till dig, men för nu vill jag föreslå att jag lär mig mer om att flippa och hyra alternativ som investeringsnivåer på fastighetsnivå. Hur hittar du fastigheter som skulle göra bra fastighetsinvesteringar? Återigen kan en hel artikel ägnas åt det, men det finns i huvudsak två sätt: du letar efter dem, eller får dem att komma till dig. Det första sättet är att läsa tidningen classifieds och skanna Multiple Listing Service (MLS). Det är här att ha en bra fastighetsmäklare är ett måste – de kan få dig mer information om bostäder än du kan se på webbplatsen för mls och kan ofta låta dig veta om bra erbjudanden innan de till och med blir tillgängliga för allmänheten.

Gör reklam för att få husägare att kontakta dig

Det kan innebära att annonser placeras i tidningen, sätter banditskyltar på strategiska platser runt om i stan, startar en direktpostkampanj etc. Det finns många sätt att låta folk veta att det finns en ny fastighetsinvesterare i stan, och det skulle vara i din bästa intresse att prova var och en av dem att se vilka som fungerar bäst för dig. Oavsett om du bestämmer dig för att leta efter erbjudanden, få dem att komma till dig, eller båda, de nyckeln är att vara beständiga. Fastighetsinvestering är ett nummer spel – oftast kommer du inte att kunna göra affären, men varje gång du gör det omvandlas det till tusentals dollar för dig. Ju fler ägare du pratar med, ju fler erbjudanden du kan göra, desto mer pengar kommer du att göra. Jag hoppas att den här artikeln ger dig en liten uppfattning om hur världen av fastigheter investerar är. Det finns mycket att lära sig där ute, och allt är väldigt intressant. Hitta det område som intresserar dig mest, ta dig dit och börja prata med husägare. Får inte bli avskräckt om du blir avstängd mycket – kom bara ihåg att när det lönar sig kommer det att betala sig stort!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *